Geniet van een gladde en zijdezachte huid.

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte manier om ongewenste haargroei te verwijderen? Wij verwijderen ongewenste haargroei snel en efficiënt met hars of suiker voor een gladde en zijdezachte huid.

Welke zones kan u epileren?

Met onze epilatiebehandelingen kunt u ongewenste haargroei verwijderen in vele zones. Ons aanbod bestaat uit volgende epilatiebehandelingen:

  • Wenkbrauwen
  • Bovenlip, kin, wangen of wenkbrauwen
  • Armen
  • Oksels
  • Bikinilijn
  • Onderbenen of bovenbenen
  • Borstkas

Charlotte bespreekt met u de beste opties voor uw huid en haargroei.

Hoe lang blijft epilatie?

Met onze epilatiebehandelingen verwijderen wij het haar bij de wortel, waardoor het haar langer wegblijft in vergelijking met scheren.

Het is afhankelijk van uw persoonlijke haargroei, maar in het algemeen blijft het haar gemiddeld 4 tot 8 weken weg.

Wat is beter: epileren met hars of suiker?

De keuze tussen epileren met hars of suiker hangt af van verschillende factoren, zoals persoonlijke voorkeur, huidtype en de grootte en locatie van de te behandelen haargroei.

Harsen is ideaal voor het verwijderen van langere haren, zoals op de benen of bikinilijn. Suikerepilatie daarintegen werkt door het verwijderen van haren aan de wortel, maar is geschikter voor de meer gevoelige huidtypes.

Charlotte bespreekt graag met u de beste optie voor uw huid.

Epilatie ook voor mannen

Onze epilatiebehandelingen zijn niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om ongewenste haargroei te verwijderen.

Veel mannen hebben ongewenste haargroei op verschillende delen van het lichaam, zoals de borst, rug, nek en benen. Hars- of suikermethode van epilatie is een snelle en efficiënte manier om deze ongewenste haargroei te verwijderen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Botée voor een stralende en gezonde huid

Wij garanderen een snelle en efficiënte behandeling. Hygiëne en kwaliteit staan op de eerste plaats & wij werken alleen met de beste producten en apparatuur.