Met meer dan 15 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie, is Charlotte een expert in haar vakgebied en kan ze een breed scala aan behandelingen aanbieden.

Charlotte Callens is uw schoonheidsspecialiste bij Botée, een toonaangevend schoonheidssalon centrum Kortrijk. Charlotte is een expert in haar vakgebied en ze biedt een breed scala aan behandelingen aan. Met een professionele aanpak en aandacht voor detail, legt Charlotte in het bijzonder nadruk op:

  • Een professionele en vriendelijke service

  • Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

  • Regelmatig opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends

  • Schoonheidsbehandelingen aanbieden die aansluiten bij uw wensen en behoeften

  • Hygiënische omstandigheden handhaven

Over Charlotte

Charlotte’s passie voor schoonheid en welzijn is duidelijk te zien in haar werk, en ze is altijd op zoek naar de nieuwste technieken en trends om haar klanten de beste service te kunnen bieden. Ze volgt regelmatig opleidingen en cursussen om haar kennis en vaardigheden te verbeteren.

Naast haar professionele vaardigheden, is Charlotte ook bekend om haar vriendelijke en aangename persoonlijkheid. Ze neemt de tijd om naar de specifieke wensen en behoeften van haar klanten te luisteren en zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de behandelingen.

Centraal gelegen met private parking

Het schoonheidsinstituut Botée is strategisch gelegen in het hart van stad Kortrijk. Het is gemakkelijk te bereiken en biedt bezoekers de mogelijkheid om gratis gebruikmaken van de private parking, die beschikbaar is voor hen.

Dit maakt het centrum een aantrekkelijke en praktische optie voor bezoekers die op zoek zijn naar een centrale en goed bereikbare locatie, zonder de extra kosten van betaald parkeren.

Breed scala aan schoonheidsbehandelingen en producten van topkwaliteit

Schoonheidsinstituut Botée is opgericht met het doel om mensen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken en te behouden. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een gezonde, stralende huid en daarom bieden wij een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en producten van topkwaliteit.

Charlotte is een gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialiste die zich heeft gespecialiseerd in verschillende aspecten van schoonheid en verzorging. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak, garanderen wij u een professionele en ontspannende ervaring.

Bij Schoonheidsinstituut Botée staan wij garant voor kwaliteit en service. Wij gebruiken alleen producten van bekende merken en houden ons aan de nieuwste technieken en behandelmethoden. Onze doelstelling is om u te helpen uw natuurlijke schoonheid te versterken en te behouden.

0%
KORTING

Neem de tijd, u verdient dat extraatje.

Schrijf u in op de nieuwbrief en ontvang 5% korting op uw volgende behandeling.