Ontdek de kracht van de beste schoonheidsproducten

Bij Botée geloven we dat de producten die we gebruiken net zo belangrijk zijn als de behandelingen die we aanbieden. Daarom werken we alleen met professionele en kwalitatieve producten van de beste merken. Hieronder geven we u meer informatie over onze vier belangrijkste merken.

Pui Pui

Pui Pui is hét make-up merk met charisma en onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling. Een merk dat gezien mag worden! Professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid.

Pui Pui bestaat uit een zeer compleet assortiment, een basis voor mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven. Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look!

Pui Pui make-up bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met verzorgende bestanddelen. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis. Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Jojoba care

Jojoba care is een merk dat zich richt op de verzorging van de huid en haar. Hun producten bevatten de krachtige olie van jojoba, die rijk is aan vitamines en mineralen.

Jojoba care biedt een breed scala aan producten voor gezicht, haar en lichaam, waaronder shampoos, conditioners, bodylotions en gezichtscrèmes.

HHP

De HHP-matras is een gecertificeerd wellnesstoestel. Het is ontwikkeld en getest volgens de strengste Duitse vormvereisten. In het apparaat is Andullatietechnologie® geïntegreerd: een technologie op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte die zorgen voor een optimale werking van het lymfesysteem. Een goed functionerend lymfesysteem zorgt namelijk voor de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht uit het lichaam.

CND

CND is een professioneel merk dat zich richt op nagelverzorging. Hun producten zijn specifiek ontworpen om de nagels te versterken, te beschermen en te verzorgen. Van nagellakken tot base- en topcoats, CND biedt een breed scala aan producten voor elk nageltype.

Een selectie van de beste producten

Bij Botée zijn we trots op de producten die we gebruiken en aanbieden. Charlotte, gediplomeerd professional, zal u adviseren welke producten het beste bij uw huidtype en wensen passen. Wij zijn er zeker van dat u zult genieten van de resultaten van onze professionele en kwalitatieve producten.