Van diepe reiniging tot hydraterende maskers, wij zorgen voor een gezonde en stralende huid.

Bij ons staan uw huid en uw uitstraling centraal. Onze gezichtsbehandelingen gaan van een diepe reiniging tot hydraterende maskers, zodat u altijd een gezonde en stralende huid heeft. Onze gezichtsbehandelingen zijn niet alleen goed voor uw huid, maar ook voor uw geest. Onze sfeervolle en ontspannen omgeving zorgt voor een rustgevende ervaring, waardoor u zich helemaal op uw gemak voelt en uw huid optimaal kan profiteren van de behandeling.

Wat is een gelaatsverzorging?

Een gelaatsverzorging is een professionele behandeling die is gericht op het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van uw huid. Het omvat een diepe reiniging, exfoliatie, extracties en het aanbrengen van hydraterende producten.

Waarom een gelaatsverzorging laten doen?

Een gelaatsverzorging zorgt voor een gezonde, stralende en uitgeruste huid. Het helpt bij:

  • het verminderen van onzuiverheden
  • het verminderen van verstoppingen
  • het verminderen van rimpels
  • het verbeteren van de de hydratatie en elasticiteit van uw huid

Hoe gebeurt een gelaatsverzorging bij Botée?

Een gelaatsverzorging zorgt voor een gezonde, stralende en uitgeruste huid. Het helpt bij het verminderen van onzuiverheden, verstoppingen en rimpels en verbetert de hydratatie en elasticiteit van uw huid.

Hoe vaak laat men een gelaatsverzorging doen?

Dit is afhankelijk van uw huidtype en behoeften, maar in het algemeen wordt aangeraden om elke 4 tot 6 weken een gelaatsverzorging te ondergaan. Charlotte helpt u bij het bepalen van de juiste frequentie.

Maak vandaag nog een afspraak bij Botée voor een stralende en gezonde huid

Met onze gelaatsverzorgingen bieden wij u een unieke en op maat gemaakte ervaring, die is gericht op het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van uw huid. Charlotte is gekwalificeerd en gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen en staat klaar om u te helpen bij het bereiken van uw huidverzorgingsdoelen. Geniet van een ontspannen sfeer, wij garanderen u een resultaatgerichte aanpak. Charlotte neemt de tijd om uw huid en uw specifieke behoeften te analyseren, zodat zij uw huid in topconditie kan houden.