Stimuleer en reinig de doorbloeding van uw huid gestimuleerd.

Lichaamspeeling is een effectieve en verfrissende manier om de huid te reinigen, te verbeteren en te revitaliseren. Het proces van peeling stimuleert de doorbloeding van de huid en verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid zachter, glanzender en gezonder wordt.

Peelingen verbeteren de huidstructuur, waardoor andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen

Dode huidcellen en andere onzuiverheden van de huid worden verwijderd door middel van een milde scrub of chemische oplossing.

Tijdens een lichaamspeeling wordt de huid gescrubd met een exfoliant om dode huidcellen te verwijderen. Na de scrub wordt de huid gewassen en verzorgd met lotion of crème om de huid te hydrateren.

Een scrub voor het lichaam verwijdert dode huidcellen door middel van fysieke exfoliatie. Een chemische peeling verwijdert dode huidcellen door middel van chemicaliën, zoals alpha-hydroxyzuren (AHA’s) of trichloorethyleen.

Houdt de huid gezond en stralend.

Lichaamspeelingen zijn goed voor de huid omdat ze de doorbloeding stimuleren, de huid reinigen en verbeteren en de huid een gezonde, stralende uitstraling geven. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van rimpels, hyperpigmentatie, verstopte poriën en cellulitis. Het is belangrijk om regelmatig een peeling te ondergaan om de huid gezond en stralend te houden.

Bovendien zijn lichaamspeelingen een uitstekende manier om te ontspannen en te ontspannen, omdat ze de huid kalmeren en de spanning verminderen. Hierdoor kan u de dagelijkse stress en spanningen vergeten en uw huid en lichaam opnieuw energie geven.

Er zijn verschillende soorten peelingen beschikbaar, variërend van chemische peelings tot natuurlijke scrubpeelingen. Het is belangrijk om de juiste peeling voor uw huidtype te kiezen, aangezien sommige peelingen agressiever kunnen zijn dan andere.

Maak vandaag nog een afspraak voor een lichaamspeeling en ervaar zelf de vele voordelen voor uw huid!

Lichaamspeelingen zijn een effectieve manier om de huid te verbeteren en te verjongen. Door regelmatig een peeling te ondergaan, kun u ervoor zorgen dat uw huid gezond en stralend blijft.