Voel u zelfverzekerd en stralend

Voor élke gelegenheid.

Kies voor make-up die bij uw stijl en huidtype past. Of u nu op zoek bent naar een subtiele dagmake-up of een feestlook, wij helpen u graag om uw uiterlijk te optimaliseren en uw zelfvertrouwen de boost te geven die het verdient. Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit en zullen u helpen bij het vinden van de perfecte look.

Bruidsmake-up (met optionele test)

Uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen in uw leven en u wilt er natuurlijk op uw best uitzien.

Onze bruidsmake-up dienst omvat niet alleen een make-up sessie op de dag van de bruiloft, maar ook een testdag voorafgaand aan de bruiloft. Hierdoor kunnen we samen met u de perfecte look creëren en zorgen wij ervoor dat u zich op uw bruiloft zorgeloos kunt concentreren op het genieten van uw dag.

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Verfris uw blik en geef uw ogen meer uitstraling met het verven van uw wimpers en wenkbrauwen bij Botée. Charlotte gebruikt alleen hoogwaardige verf die speciaal ontwikkeld is voor deze behandeling en zorgen ervoor dat u een natuurlijk resultaat krijgt.

Met de verf wordt uw blik versterkt en worden uw wimpers en wenkbrauwen geaccentueerd. Hierdoor hoeft u niet langer uw wimpers en wenkbrauwen te verven met make-up, waardoor u deze zorg minder vaak hoeft te doen.

Of u nu op zoek bent naar een donkere kleur voor een meer dramatische uitstraling, of juist een lichte kleur voor een natuurlijker effect, wij hebben een verfkleur die bij u past.

Maak vandaag nog een afspraak bij Botée

Laat u verwennen door onze deskundige make-up artiesten en voel u stralend en zelfverzekerd. Maak vandaag nog een afspraak bij Botée voor een onvergetelijke beleving.