We zorgen voor prachtige nagels die er gezond uitzien en voelen.

Van basic nagelverzorging tot gellak: wij weten bij Botée hoe belangrijk het is om onze handen goed te verzorgen. Dagelijks worden onze handen blootgesteld aan de elementen en krijgen ze te maken met verschillende soorten taken en activiteiten. Om uw handen te belonen met een moment van rust en ontspanning, bieden wij verschillende soorten manicures aan.

Verwen uw handen

Onze klassieke manicure bestaat uit een grondige reiniging, knippen, vijlen en verzorging van uw nagels. Vijlen is een belangrijk onderdeel van uw manicurebehandeling: wij gebruiken daarom speciaal ontworpen vijlen om uw nagels in goede vorm te brengen en te voorkomen dat uw nagels breken of splijten.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw nagels te laten lakken met een kleur naar keuze. Dit is een perfecte manier om uw handen een opfrisser te geven en ze te laten stralen.

Onze spa manicure is een uitgebreidere verzorging voor uw handen. Naast de klassieke manicure behandeling, krijgt u ook een ontspannende handmassage en een verzorgend masker voor uw handen. Dit zorgt voor een zachte en soepele huid, waardoor uw handen weer zullen stralen.

Gel Lacquer

Gel Lacquer is speciaal ontwikkeld om een blijvende en mooie glans op de nagels te creëren. De Gel Lacquer droogt snel, is sterk en blijft tot wel twee weken zitten zonder af te bladderen of te vervagen.

Bij Botée kan u kiezen uit een breed scala aan kleuren, zodat er altijd een kleur is die bij u past. Of u nu op zoek bent naar iets subtiels of juist opvallends, Charlotte helpt u graag bij het vinden van de perfecte kleur.

Naast de esthetische voordelen, is Gel Lacquer ook erg functioneel. Je hoeft je nagels niet meer elke dag bij te werken en je hoeft je niet druk te maken om beschadigingen. Het beschermt en versterkt uw nagels, zodat ze er gezonder en sterk uitzien.

Maak vandaag nog een afspraak bij Botée en geniet van stralende en gezonde nagels

Charlotte zorgt voor een professionele en aangename behandeling, zodat u helemaal ontspannen kan genieten van de resultaten.