Ontdek de kracht van ontspanning met onze professionele massages die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Massages zijn een populaire manier om te ontspannen en tegelijkertijd pijn en spanning te verminderen. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of verlichting van specifieke klachten, er is een breed scala aan massages beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Soorten massages

Er zijn veel verschillende soorten massages, waaronder een van de meest populaire soorten de olie massage. Deze wordt aangeboden in twee verschillende lengtes:

  • Olie – ½ uur (rug, hals en schouders): Dit is een kortere massage die zich richt op de meest pijnlijke gebieden, zoals de rug, hals en schouders.
  • Olie – 1 uur (volledig lichaam): Dit is een uitgebreidere massage die het hele lichaam omvat, inclusief armen, benen, buik en nek.

Tijdens de massage wordt u bedekt met een laken of handdoek. Het is belangrijk om comfortabele en losse kleding te dragen naar de massage, zodat u gemakkelijk kunt veranderen en uw kleding niet knelt tijdens de massage.

Brengt het lichaam in balans

Tijdens de massage maakt Charlotte gebruik van druk en strijkingen om de spieren te ontspannen en pijn en spanning te verminderen. Het doel van de massage is om te helpen het lichaam in balans te brengen en te bevorderen dat het zich beter voelt. Tijdens de massage kan u ervaren dat er energie vrijkomt en dat u meer ontspannen bent na afloop.

In het algemeen bieden massages een uitstekende manier om lichaam en geest te ontspannen en tegelijkertijd pijn en spanning te verminderen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Botée en ervaar de voordelen van een massage.

Of u nu op zoek bent naar ontspanning of verlichting van specifieke klachten, onze massages zijn de manier om te ontspannen en pijn en spanning te verminderen. Charlotte gebruikt specifieke druk en strijkingen om de spieren te ontspannen en pijn en spanning te verminderen.