Voel u fris en energiek met verzorgde en gezonde voeten!

Onze voetverzorging varieert van basic verzorging tot medische pedicure, zodat we aan al uw behoeften kunnen voldoen.

Ervaar het verschil van gezonde en verzorgde voeten.

Onze medische pedicurist behandelt medische problemen, zoals schimmelnagels, eelt en likdoorns. De behandeling is niet alleen gericht op de verzorging van de voeten, maar ook op het verbeteren van de algehele gezondheid ervan.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw nagels te laten lakken met een kleur naar keuze. Dit is een perfecte manier om uw handen een opfrisser te geven en ze te laten stralen.

Onze spa en medische pedicure biedt u een ontspannen en verzorgende ervaring. Na de medische behandeling wordt uw voeten verwend met een verzorgende massage en een hydraterende masker.

Gel Lacquer: voor langdurig glanzende en verzorgde voeten

Net als bij onze manicure, bieden wij ook Gel Lacquer voor onze voeten aan: de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een lange termijn verzorging van hun voeten.

De Gel lacquer blijft maar liefst 2 weken perfect op zijn plaats zitten, waardoor u er altijd stralend en verzorgd uit zult zien.

Bovendien is deze lak water- en scheurbestendig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging tijdens het zwemmen of sporten. Bij Botée streven wij altijd naar het aanbieden van de beste producten en technieken, en onze gel lacquer is daar geen uitzondering op.

Maak vandaag nog een afspraak bij Botée en geniet van stralende en gezonde voeten

Charlotte zorgt voor een professionele en aangename behandeling, zodat u helemaal ontspannen kan genieten van het resultaat.